Get active topics for: 
Izvinite zbog tehnickih problema koje dozivljavamo u zadnje vrijeme ali je problem do hostinga koji je uzrokovao da moramo da napravimo upgrade cijele nase web skripte, koliko ce da potraje ta radnja ne znamo tacno jer smo zavisni od samog suport tima koji su napravili skriptu tj moramo cekati da dodjemo na red za instalaciju. Za sad forum ne radi kako treba, mozete chitati teme i ali ne i startati nove i odgovarati na postojece. Jedino sto radi bez problema jesu Privatne Poruke. Jos jednom izvinjenje za ovaj nesporazum u kome smo se svi nasli.
Board Message
Stripzona - Comics
 

This menu has been disabled

Important Announcement:
DOLAZI PERIOD PODMIRIVANJA NASIH DUGOVA ZA 2013 GODINU, DA BI SAJT OSTAO U FUNKCIJI BEZ PROBLEMA, BEZ POPUP REKLAMA AKTIVIRAJTE SE. POMOGNITE SAJTU DONACIJAMA.

1. STROGO JE ZABRANJENO STAMPANJE I PRODAJA U PAPIRNATOM IZDANJU STRIPOVA SA POTPISOM "STRIPZONE"! UKOLIKO SE DESI DA NEGDJE DODJETE DO TAKVOG IZDANJA TJ. KUPITE GA STRIPZONA SAJT SE OGRADJUJE OD IKAKVE VEZE S TIM AKTIVNOSTIMA, STRIPZONA NIJE NIKAKVA IZDAVACKA KUCA VEC FORUM KOJI JEDINO ZELI DA POMOGNE POPULARIZACIJI STRIPA I S TIM ZELIMO POMOCI IZDAVACIMA DA DODJU DO NOVIH KUPACA.

2. STRIPZONA JE FORUM LJUBITELJA STRIPA KOJI NA NJEMU RADE U CILJU NJEGOVE POPULARIZACIJE I PREZERVACIJE TE JE STOGA ZABRANJENA PRODAJA SKENOVA U DIGITALNOM OBLIKU NA CD/DVD-ma U CILJU STICANJA MATERIJALNE KORISTI.

3. Upoznajte se s pravilima SZ!
4. FAQ - uobicajena pitanja i odgovori
Kontakt Webmaster
Guestbook

/administrator stripzona sajta/

> Board Message

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

You are not logged in, you may log in below

Your account username

Your account password

Useful Links

Go Back

Lo-Fi Version Time is now: 21st April 2015 - 11:45 AM