Prijatelju, evo sta ti ja predlazem posto se topici redjaju u nedogled, a iskreno mogu se jos bolje razvrstati (mada tebi veliko bravo za ovoliki trud!!!!!!!!!!):
Predlazem otvaranje topika "Marvel comics" ili "Marvel stripovi", nebitno, zatim isto to sa "DC Comics", "Dark Horse Comics", "Dynamite" i sl. - dakle svih poznatijih amer. strip-kompanija cije stripove ovde kacimo.
Verujem da bi ti moj topik
http://www.stripzona.com/port/index.php?showtopic=1463 pomogao da se lakse snadjes koji strip pripada kojoj izdavackoj kuci. Jer npr. u ovom topiku gde su samo "Marvelovci" ces sigurno hteo-ne hteo, znao-ne znao, propustiti neke junake i stripove da ubacis. Moja preporuka je da ovde natrpas SVE "Marvelovce" (a ima ih puno!), pa onda u drugim topicima druge junake shodno izdavackim kucama zbog kojih ces (nadam se) otvoriti odgovarajuce topike.
Dakle, SVI Supermen ili Betmen stripovi da budu SAMO u "DC Comics", pa zatim SVI Spajdermen, X-Men, Hulk, Kapetan Amerika, Tor, Fantasticna 4-ka i ostali da budu SAMO u "Marvel comics" i nigde vise jer upravo tu spadaju. I onda ce biti mnogo preglednije i lepse i svi useri ce naci ono sto im treba samo u tom i tom topiku.
Ovo je moja topla preporuka, a naravno, ti uradi kako ti zelis.
Pozdrav od mene.